Nieuws

'TROJAANS PAARD'VIA NEP-MICROSOFTSITE

Websense Security Labs uit San Diego waarschuwt voor een ongevraagd e mailbericht dat massaal is uitgestuurd en eruit ziet als een e-mail afkomstig van Microsoft. Deze valse e-mail geeft aan dat gebruikers hun Windows-software moeten updaten. Wie op de link in de e-mail klikt, wordt doorgesluisd naar een site die sprekend lijkt op de officiŽle Windows Update-site. Wanneer gebruikers kiezen voor de optie 'update', belandt er echter een 'Trojaans paard' op hun computer. Dit programmaatje maakt het mogelijk dat anderen de computer van buitenaf besturen en controleren. Het gebruik van vermomde e-mails en imitatie-websites wordt 'phishing' (hengelen) genoemd. Zie www.websensesecuritylabs.com

13 April 2005Overgang fITaCs naar fITaCs bvba

Na ruim twee en een half jaar succesvol te zijn geweest als Eenmanszaak is fITaCs per 1 april 2005 overgegaan in een BVBA (Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid). Voor u als klant verandert er in principe niks buiten een ander Adres, BTW-Nummer en rekeningnummer. Als relatie krijgt u deze informatie nog per schrijven. Middels deze omschakeling denken wij u beter van dienst te kunnen zijn.

01 April 2005Nieuwe website online

Zoals u kunt zien is de website van fiTaCs in een nieuw jasje gestoken. Wij hopen u als klant hierdoor beter van dienst te kunnen zijn. Onze website is zorgvuldig samengesteld. Mocht u desondanks toch een foutje vinden op onze website, of heeft u een tip voor ons, dan horen wij dit graag.

18 Maart 2005